Wanneer je voor jou zzp werkzaamheden denkt aan kantoorruimte dan zal daarbij vaak als eerst naar boven komen een locatie buitenshuis of gewoon een thuiskantoor. Gelukkig heb je tegenwoordig ook meerdere alternatieven.

Je kunt denken aan plekken die er speciaal voor bedoeld zijn zodat zzp’ers elkaar kunnen ontmoeten. Deze plekken bieden dan ook tevens de optie dat je daar gewoon een werkplek kunt huren. Afhankelijk van hoe het programma eruit ziet kun je een werkplek huren voor een aantal uur, een dag en langer. Deze plekken zijn dan voorzien van telefoon en internet dus het enige wat je bij je moet hebben is een laptop. Je kunt dan ook gewoon je klanten buitenshuis ontvangen.

Een ander alternatief is een bibliotheek. Daar kun je geheel kosteloos gebruik maken van ruimte en faciliteiten en dien je een cliënt te ontvangen dan kan dat netjes in de kantineruimte. Begin je net met je zzp werkzaamheden dan is dit een uitermate handige optie en geeft je dan ook wat meer tijd en ruimte om naar iets anders te zoeken dat past bij jouw situatie.

Dien je cliënten te ontvangen en je hebt nog geen eigen ruimte dan kun je ook als alternatief denken aan een café of restaurant. Kortom als zzp bestaan er een bron aan mogelijkheden wanneer het gaat om het betrekken van “kantoorruimte”. Even goed om je heen kijken en daarbij je situatie in acht houden en het resultaat kan bevredigend zijn.

Pin It on Pinterest

Share This